Webes szolgáltatások

kerek-72  EGYSZERŰ SZERKESZTÉS

Az általam fejlesztett weboldalak kezeléséhez nincs szükség programozói tudásra. A modern tartalomkezelő rendszernek köszönhetően a tulajdonosok maguk végezhetik azt.

 

  KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Elsőnek lenni a Google-ben? Nem lehetetlen, a keresőoptimalizálás segítségével jobb helyet érhet el a legnépszerűbb keresőmotorokban.

 

  KREATÍV MEGJELENÉS

A weboldal funkcionalitása mellet nagyon fontos, hogy a design maradandó élményt hagyjon a látogatókban. Az első benyomást nehéz javítani, legyen az Ön weboldala a legstílusosabb!

 

  EGYEDI WEBÁRUHÁZ

Egy jó webáruház, a vállalkozó egyik legfontosabb értékesítési csatornája. Rengeteg apró részleten múlhat a siker. Elkészítem azt ami az ön vállalkozásához legjobban illik.

 

  ALKALMAZKODÓ MEGJELENÉS

Vagyis minden felhasználási eszközre optimalizált. Manapság a weboldal megtekintések jelentős részét mobilról vagy tabletről indítják. Olyan weboldalakat készítek ami minden eszközön ugyan olyan élményt nyújt.

 

  TARTALOM KÉSZÍTÉS

Egy ideális weboldal érdekes és témába vágó tartalmat közvetít az olvasói felé. A design és a funkcionális felépítés mellet bízza rám a tartalmának megírását is!